måndag 18 april 2011

En pytt i solen och ett pyttehus

Tomteluvan har fått sitta på sen i fredags då lille Valdemar stolt valde att gå klädd som tomte till dagis. Tröjan och byxan fick på söndags kvällen förpassas till tvättkorgen under högljudda protester . Under denna soliga helg har alla måltiders faktiskt intagits utomhus . Med en morgon solsida och en härlig kvälls solsida har vi njutit från frukost till kvälls grillning . Lekstugan öppnades också upp och inspekterades på nytt av mamman som gärna pysslar vidare för att göra den mysig och fin . Tror inte ett ögonblick att Valdemar bryr sig  hur det ser ut . Men jag kan erkänna att det är ett kärt bekymmer för mig .


4 kommentarer:

 1. Amen jisses vilken härlig lekstuga! Så härligt inredd. Och med gamla GB-glass skylten. Nostalgi! Min favvo var Boccia som fanns någon gång under 80-talet.
  hejhej / Katarina

  SvaraRadera
 2. Galet fin lekstuga! Sån vill jag ha, själv...Vilken fin blogg du har, tack för tidigare tips om bl a äggkoppar, så fina. Lägger såklart till dig i mina gilla bloggar, må så gott,
  Malin

  SvaraRadera
 3. Vill ha en lekstuga, jag också! Med massa färger, precis som din! Äggkopparna skulle jag gärna ha, särskilt "biologitimme"-modellen.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Men oh vad fin! Den har du ju verkligen fått till bra. Den är ju superhärlig, men det är sant... jag tror på att samla hela familjen i pyttehuset för att kidsen ska trivas på riktigt. Kram från ett soligt Spanien

  SvaraRadera