fredag 8 april 2011


               Pasteller en grå fredag

Nåja några solglimtar tittade visst fram då utflykten för idag var över. Det som skulle bli en trevlig shopping tur på stan blev en smula avslagen då regnet öste ner och sen toppade jag det hela med en misslyckad överföring av pengar till mitt konto!.
Men innan den upptäckten räckte pengarna till de italienska tallrikarna som stod på listan och en god lunch med sovande liten gosse i vagn.
En trevlig dam som sålde tallrikar en lunch i gott sällskap och till sist en himmelsk hallonmazarin fick ändå dagens tur att inte kännas helt bortkastad.

.
                                             Trevlig Helg

Snygg donna !
Blommor som skulle blivit mina
Ny bok på gång Loppisliv och lemonad
Snillrikt hemma bygge !
Snygg mamma som snart igen kommer att visa upp sig då det vankas prinsess och prins dop .2 kommentarer:

  1. Lotta i Oslo8 april 2011 20:52

    Fan, man börjar bli gammal! För två veckor sen var det Lill-Babs (med sin totalt chose-fria dotter) som fångade mig och drog mig in i hennes varma fantastiska famn genom "Så ska det låta". Jävlar, vilken artist (visste ju det, men jag klarade hålla distansen). Och nu Lotta Engberg! Rädda mig!!! Rädda mig!!! Det finns en chans att jag klarar mig undan. Gode gud: Måtte dom inte få Kjell Lönnå som gäst...

    SvaraRadera
  2. Ett program om Christer sjöberg ( hette han så ?) fick om jag inte minns fel samma effekt. Snart letar nu nog efter gamla stenkakor med Jokkmokks Jocke!!

    SvaraRadera