onsdag 20 april 2011

Stina Wirsén

Fastnade igår eftermiddag framför ett skyltfönster i Sickla . Blev tvungen att gå in och bekanta mig med de nya fina anteckningsböckerna, korten och albumen som Stina Wirsén designat för Bookbinders. En romantiskt country variant och en city variant. Fick som vanligt besluts ångest men det slutade med att City postern fick följa med hem . Tycker om den då den innehåller så många detaljer som ploppar upp hela tiden . Med andra ord en riktig "dass eller toa tavla som man gärna dröjer sig kvar vid!... om Stina ursäktar.

 

2 kommentarer:

  1. Jag vet. Jag jobbar i Sickla och hamnar ofta på Bookbinders och står där och velar fram och tillbaka, vill ju helst köpa på mig för hela månadspengen. Inför kompisars födelsedagar tänker jag att jag ska köpa fina fotoalbum eller anteckningsblock och fixa deras namn instansade på pärmen. Men i och med att jag alltid är ute i sista sekund blir det att jag köper dem utan namn. En vacker dag ska jag bli bättre på att planera. :)

    SvaraRadera
  2. Men tanken att en dag få till den där instansade pärmen är ju fin. Kruxet med present inköp är att när man väl kommer ut i butikerna har man svårt att fokusera på presenten . Man ser bara saker man själv vill ha. Hmm ännu ett i-landsbekymmer!

    SvaraRadera