söndag 25 september 2011

Äppelgott

Ibland så får man ett plötsligt ryck och orkar steka tunnpannkakor till familjen . Idag blev det ingen sylt till pannkakorna , men däremot äppelskivor stekta i smör , nystött kardemumma och muscovado socker. Gott som tusan och ett bra sätt frossa i de svenska äpplen som nu finns i mängder.


4 kommentarer:

  1. A'men, herregud vad gott!

    SvaraRadera
  2. Hjälp, så gott det både ser ut (vilken underbar bild) och låter! Jag har precis plockat in ett gäng med äpplen, kanske det kan bli pannkakor til kvällsmat med äpple till. Tack för tipset kära du, det känns som det skulle kunna bli en hit här hemma.

    Sköt om dig och njut av din söndag!

    Kram Lotta (som går barfota i gräset i linen och korta byxor och njuter av sommarvären som dundrade in)

    SvaraRadera
  3. Men åh vad gott med äpple till, det måste testas, tål ju itne färska äpplen men stekta brukar funka fint!:) Här gjorde jag en massa små burkar med rårörda jordgubbar i sommras och frös in, så de tar vi fram till pankisarna när vi lyxar:))

    Kram på dig.

    SvaraRadera
  4. Det där är så gott! brukar göra med kanel men måste prova med kardemumma också. Supergott till gammaldags vaniljglass!

    SvaraRadera