onsdag 28 september 2011

Lyckorus!

När den här stolen dök upp på i senaste Plaza , infann sig ett lyckorus hos mig. Som jag har trånat efter en rottingstol .Först dök Monet stolen upp från Sika , sen den svulstiga från House Doctor . Dyra stolar som man inte bara så där slår till på om man har en liten plånbok. Så målet blev sen att fynda en på loppis , men inte hade jag någon framgång där heller. 

Men så dyker nu IKEA upp med den supersnygga stolen Storsele . Den här gången får jag baske mig inte missa mina drömmars rottingstol. 
En till liten detalj som jag gärna släpar med mig hem från Kungens kurva är den fina ljuslyktan på bilden. Tänk att bara för någon vecka sen stod jag och fingrade på en exakt likadan på Zetas , en liten plutt lykta för 75kronor som just då kändes lite för dyr. Jag gör nu vågen för IKEA !

5 kommentarer:

 1. Jag såg också den i Plaza! Och House Doctor-stolen älskar jag. Vill ha!! Problemet är plats. Den finns inte. Hjärnan går pä högvarv nu, hur ska jag göra om för att få rum med någon av dessa stolar...

  Kram kram. Ha fin läsning i morgon!

  SvaraRadera
 2. Den där bilden sätter fart på suget igen... pust!
  Ha det fint idag!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 3. Ja jag tar allt på bilden! Mmmm, en eller två stolar ska jag fundera på att ställa in i vårt sovrum. En egen lässtol vill jag ha. Tack för tips!
  kram Katarina

  SvaraRadera
 4. Åh, mina kommentarer bara försvinner hela tiden men nu försöker jag en gång till.

  Så fin! Och vad kul när man hittar något som man verkligen vill ha och IKEA är verkligen en guldgruva. :)

  Tack för fina ord hos mig och jag kan inte låt abli att le åt dig du härliga människa. Inte behöver du adopteras, jag tycker att du tar fantastiskt fina bilder. T.ex. är bilden nedan på pannkakorna urfin. Så sträck på dig kära du och var stolt över dina fina bilder och fortsätt lek med din kamera och bildhanteringen. Det är då man lär sig som mest. :)

  Sköt om dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Vi är rätt många som tycker den stolen är för bra för att vara sann. Jag tror den kommer att gå åt som smör i solsken.

  Problemet verkar inte bara vara hos mig. Var ska den eller dem stå??? Införskaffas måste dem ju...nu skriver jag pluralis av mig själv.....;-)

  SvaraRadera