onsdag 21 september 2011

Vackraste mattorna !

För en tid sen fick min sambo nog, mina tidningshögar var bara för mycket för min ordningsamme man. Han som älskar att rensa och slänga, och jag som hela tiden tror att jag en dag ska hinna att gå igenom alla sparade högar . Jag minns en gång så slängde jag lite snabbt ner alla favoriter i en stor kasse och ställde den åt sidan . I nästa stund  var kassen tom och favoriterna hade hamnat på återvinningen ! Så numera gäller det att vara lite snabbare med utrensning och gömma lite bättre.
Det här numret av Hem &Antik hittade jag i en av högarna. Inte är det så att vi vill tänka på jul redan nu, men mattorna i de här hemmet är så fina att de måste få visas upp. Just den typen av mattor vill jag ha i mitt hem . Kan jag inte få vackra rosen kelim mattor nöjer jag mig med den hall som finns med i reportaget!

6 kommentarer:

 1. Underbara inspirationsbilder- inte bara mattorna som var snygga här!!!! Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Vilka fina bilder, de hade jag aldrig sett förr. Jättehärliga mattor och fint i övrigt med. Tar man bort granen och det som hänger på trappan blir det mer som höstinspiration av det hela. Tack för den!

  Ha en fin dag! Kram Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Mmm, där kan jag flytta in direkt. Mattorna var underbara. Ska leta i gömmorna i källaren efter mina kelimmattor jag en gång i tiden köpte i Tunisien. Några av dem ovan påminner om dem. Tänka sig, varför har jag inte letat efter dem...tack för inspiration!
  kram Katarina "Live från...jobbet"

  SvaraRadera
 4. Åh, jag tar gärna några stycken jag med. Så vackra och vilken värme det blir i rummet av dem!

  SvaraRadera
 5. Dreglar.... Ibland saknar jag verkligen vårt hus på 170 kvm. Där vi bor nu i vår lilla lägenhet går det inte att möblera med mattor. Eller, det kanske går?

  Nu blev jag så inspirerad att byta ut samma gamla mattor och låta färg och form tala från golvet. Är det någonstans det går att variera hur det ser ut här hemma där det är litet så är det ju faktiskt där!

  Tack för det!

  Vilka skatter det finns i de där högarna. Håll i hårt så att de inte försvinner :-)

  Snart bär det av till landet igen...

  Kram

  SvaraRadera
 6. Hela hemmet är underbart! Och jag är så förtjust i vita golv och väggar med färgaccenter - mattorna är superfina : )
  Malin

  SvaraRadera