fredag 21 oktober 2011

Att hålla sig frisk och sund

 Fann den här charmiga tavlan i Göteborg förra helgen. Vi gör så gott vi kan här hemma och håller oss ganska friska. Svårast verkar vara att få till 10 timmars sammanhängande sömn. Sen undrar jag om det var vanligt förr att man spottade på golvet?!!

Just nu skiner solen och dags att ta tag i dagens måsten . Vi ses!

5 kommentarer:

  1. Hihi vilken skön- men fyy spottade de på golvet, ja du det tror jag att de gjorde...Kram JOhanna

    SvaraRadera
  2. Aha, "ledig" fredag :-)

    Då sa man "Härda huden", idag heter det hudvård... Undrar vad alla nagelskulptriser skulle tycka om budord nr 4, om korta naglar :-) Där lever jag upp till uppmaningen i alla fall!

    Sömnen tror jag är den största hälsofaktorn. Och tyvärr den som jag tror de flesta har svårt att få till. 10 timmar! I wish.

    Underbar tavla och mycket är fortfarande gångbart och sunt förnuft.

    Önskar en trevlig fredag trots "måsten". Det är ju ändå fredag :-)

    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Vilken rackarns fin blogg du har! Kul att hitta hit!

    Diggar hälsotavlan!

    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  4. Jag har en likadan!
    För mer än mitt halva liv sedan, var jag i Kina. Den enda skylten på museerna som var översatt till engelska, var "Do not spit on the floor." Annars var det gott om rejäla loskor...

    SvaraRadera
  5. Vad fin! :) Själv lever jag tydligen farligt eftersom jag har bitit på naglarna hela mitt liv. Jepp, precis så illa är det, MEN det finns hopp. Döttrarna målade mina naglar för 5 dagar sedan och sedan dess har jag inte bitit alls. Så det kanske finns hopp för denna kvinna ännu. ;) Men 1o timmar sömn och gröt och välling blir bra mycket svårare. Röda Korset lär väl hemsöka mig. ;)

    Sköt om dig och ha en strålande helg!

    Kram Lotta

    SvaraRadera