söndag 6 november 2011

Allt har sin tid...

 Dagens datum är visst ständigt aktuellt om man som vi bor i Älvsjö. För ett kort ögonblick visade sig solen idag. Vår vita novemberkaktus verkar ha fattat galoppen att nu skjuta knoppar, trots att dagsljuset i dessa tider är en bristvara. Vi som numera har förstått att det är viktigt med en daglig dos dagljus passade på att gå ut en sväng,  medan husets ynglingar ökade på sin dos sovtimmar. Det gäller att ta vara på dygnets timmar,och det gör vi på lite olika sätt i vår familj!

3 kommentarer:

  1. Vägen som leder till "Vi" eller Hemköp som den lilla pärlan numera heter. Tack för valet av inlägg då det gav mig en reminder att det faktiskt är idag min barndomsvän fyller år. Bäst att ringa och gratta med en gång innan ngt annat distraherar denna lättstörda amningshjärna. kram t

    SvaraRadera
  2. Vackert med kaktusen!

    Och ni fick sol idag minsann. Inte ett spår av den i Sörmland kan jag meddela. Grått grått grått men inte en enda droppe regn på hela långhelgen så man får vara glad för det lilla!

    Ha en bra vecka!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  3. Vilka fantastiska snäckor! Jag älskar det, har lite varstans hemma men absolut inte lika tjusiga som dina, har du fått dom från nån resa? Tack för tips om Ulriksdal, låter urmysigt!
    kram
    Malin

    SvaraRadera