söndag 15 januari 2012

Säsongs premiär!

Nu har äntligen kylan kommit. Somliga stiger upp i ottan och packar sina ryggsäckar, för att sen dansa runt på någon av Sveriges alla sjöar. Med det sagt har nu Skridskoänka-säsong 2012 inletts !
Den lycklige mannen till vänster är min!

5 kommentarer:

  1. Jävla skit-is. Eller? Men snart smälter den. :) ha.
    Hej! Länge sen! Har jobbat inpå småtimmarna för att sen stiga upp och påbörja jobbet igen. Fullständigt tokigt, men samtidigt är det ju så kul. Dubbelt, verkligen. Nu ska jag sätta mig själv i fokus, 2012 blir inget jobbår, det blir Katarina-år. :)
    Kommer att göra inlägg om läckraste nagellacket och härligaste konstutställningen, typ så. Och du hänger på, eller hur! Ska vi ta en konstrunda någon dag här, typ Fotografiska, Moderna och avsluta i Prins Eugens kök...?
    Kram Katarina

    SvaraRadera
  2. Ja, ja, ja Visst hänger jag på ! Lyllos dig som nu jobbat så duktigt att du nu har nästan ett HELT år att satsa på Katarina. Jag kommer att få kämpa i uppförsbacke känns det som , men om vi peppar varandra så ska vi nog få vårt ego-år!

    SvaraRadera
  3. Varma tankar under denna tunga sorgtid...!

    Sänder en tanke till min pappa däruppe någonstans! Han var ju en riktig långfärdsskridskofantast och försökte ihärdigt frälsa mig med bästa utrustningen, bogsera mig mil efter mil med skidstavar och luciatåg med Skridskoseglarklubben. Men ack. Envisheten är väl det jag har efter honom och den gör sig inte gällande när gäller att anta utmaningar ute i naturen!

    SvaraRadera
  4. Men guuuu vad härligt!
    Nu ska jag slipa långskrillerna och packa chokladtermosen.
    Bara det slutar regna ... ;D

    SvaraRadera