onsdag 7 mars 2012

Just idag skulle jag kunna tänka mig att bo så här.

Jag skulle gärna vilja kika in i det här köket lite mer. Ja, hela hemmet verkar spännande med alla mönster, färg och material krockar. Just precis den blandningen kickar alltid igång mig. Gyllene strömbrytare, marmor, Eames plaststolar i kombination med ett gammalt bord och neongrönt blandat med stormönstrad tapet. Den kombon tror jag kan bli svår att få igenom hemma om den presenteras. Kanske inget egentligen att sörja över för imorgon har jag säkert funnit något nytt som ger hjärnan lite att tråna efter ! Varifrån bilden kommer har jag ingen aning om, men jag hittade den på facebook.

Rue Magazine
 Också här finns härliga stilkrockar. Tavlan är helt underbar! Det gamla huset i Nacka fanns med i ett tidigare nummer av Lantliv. Det ser riktigt mysigt ut, men vintertid sitter man garanterat i soffan med en extra kofta och ett par fårskinnstofflor. Gamla hus har som sagt sin charm.

2 kommentarer:

  1. Finfina bilder! :) Jag som bor i ett gammalt hus (slutet av 1600-talet) kan bara instämma i att gamla hus har charm. Jag skulle inte kunna tänka mig att bo någon annanstans än i vårt gamla hus. Även de dagar då jag förbannar de sneda väggarna, de dragiga fönsterna, kalla golven och rör som inte tillverkas längre. ;) Inte ens de dagarna skulle jag vilja bo någon annanstans. Jag älskar mitt gamla hus. Med knirr och knarr och allt. :)

    Sköt om dig!

    Kram Lotta

    SvaraRadera