måndag 9 april 2012

Annndag Påsk

Den här pajen tog vi idag med oss när vi skulle till goda vänner på påsk-knytis. Plättlätt paj att tillaga, och passar som ett bra tillbehör till kött och annat inför kommande grillsäsong. Jag tror den här salladen med halloumi också skulle passa utmärkt som ett vegetariskt alternativ. Med all god mat och fina vänner fick vår påsk ett utmärkt slut. I morgon ska ska en 20-åring firas. Ett besök på systembolaget tror jag hägrar, kanske följer jag med dit och hoppas att expediten frågar mig istället på leg. Det har ju hänt förut...sist var jag 44år !!!

Finaste påskriset-Vinbärskvistar passar bättre om man inte tål björk!

2 kommentarer:

  1. Tack för den fina hälsningen tjejen ; ) Tårtan var finfin. Riktigt fresh ; ) Ja du idag håller man sig i soffan med en bunt magasin. Fin kväll önskar Pållan ; )

    SvaraRadera
  2. Smaskens paj! Nu börjar den påskgodisfyllda magen att kurra efter något helt annat. Ser framför mig en grillkväll i maj med denna paj som tillbehör. Tack för tipset!! Vi ses på torsdag med tomma kassar (i början av dagen alltså) och snällt barn i vagnen.

    kram t

    SvaraRadera