fredag 6 april 2012

Min seger över skitugnen!

Voilà!! Här är resultatet - Mini-Pavlovas upplagda på ett av Idas vackra kakfat. Noggrant följdes receptet. Jag har hittills aldrig lyckats få till en marängbotten på snart 4 år i det här huset. Jäkla skitugn! skyller jag på. Men lösningen nu verkar att baka små maränger, ja, då gick det galant till och med blev de lite sega. Recept på Sigrids Pavlova finns här.

10 kommentarer:

  1. Lotta i Oslo (Sthlm idag!)6 april 2012 kl. 16:23

    Jäklar vad goda de var! Det vet jag, för jag har fått smaka. De upplagda godbitarna på fotona finns inte mer...!

    SvaraRadera
  2. Vad fina de är! Och vilket fint fat de ligger på dessutom, Glad påsk!

    SvaraRadera
  3. Hejja dig;) ser så läckra ut!! Påskkram från mig

    SvaraRadera
  4. Grattis till köksframgångarna!
    Jag blir sugen på att påskbaka nu...
    GLAD PÅSK!!

    SvaraRadera
  5. Wow, vad fina! Först trodde jag att du hade segrat över "skitungen" - ha ha :-) Vilket sammanträffande med dessa maränger. M gjorde gigantiska knapersega kokosmaränger igår med passionscurd som vi åt med vaniljglass och färska hallon. Påminner lite om dina små pavlovas.

    Ha en fortsatt fin påskhelg!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  6. Wow!! Mäkta imponerad. Snyggt fat och snygga bakelser, ser superproffsiga ut! Om ni inte hade upplyst om att de var slut hade jag tagit reda på exakt var du bor och galopperat över!

    SvaraRadera
  7. Och ursäkta?! Hemförlossning, nej tack! Den här lilla kycklingen får vänta ett tag till...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha ha, inte planerar man direkt för att föda hemma. Men i mitt fall blev det ändå så när vi blev hemskickade en timme innan vår lille son kom till världen. Långnäsa till den barnmorskan som nyss skickat hem mig. För att sen ta emot oss alla tre på sös 2 timmar senare!

      Önskar dig all lycka till och lovar att baka fler bakelser att ha på lut!

      Radera
  8. Sådana fina bakverk kräver ju verkligen ett fint kakfat.
    Skam den som ger sig heter det väl ;-)

    SvaraRadera
  9. Åh så fina och goda dessa ser ut!

    SvaraRadera