lördag 16 juni 2012

Ledighet

Det budskap som framgår av den här t -shirten stämmer just nu väldigt bra in i vår familj. Stora barn som vänder på dygnet, små barn som får för sig att vakna alldeles för tidigt på morgonen. Sen på det en mamma som varje dag frågar sig vart tog den här dagen vägen? Jag är tacksam att vi fick en vår och sommar tillslut. Jag försöker också se det fina med alla årstider på det sätt som min sambo ständigt predikar, men just nu vill jag inte släppa in en endaste hyacint eller ljusslinga i mitt liv!
En t-shirt som Pattis skulle jag däremot vilja ha - vågar man som 46 årig mamma hämta sonen på dagis i en sån tröja? Hmm än en gång behöver jag tänka som Madonna, yes, inget snack om saken hur hon hade gjort!
Vill man va lika cool som Patti Smith går det att beställa denna t -shirt här.

2 kommentarer:

 1. Klart du kan ha den på dig, cool! Håller med din sambo där även om det är bra svårt ibland att uppskatta hela året, varje dag. Idag har jag "njutit" av många timmars regn inifrån friggan. Mysigt med smatter mot taket, bara en fråga om inställning :-)

  Ha en bra lördagskväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj så det regnar just nu. Orkar du fortsätta att njuta inne idag? Jag njuter av att vara hemma i stan ALLDELES ensam! Men med allt regnande nu tror jag mannen min ger upp och kommer hem snart från landet. Han är som du minns inte sitta inne typen!

   Hej så länge!

   Radera