torsdag 27 september 2012

Fyra års flow

Just nu har vi det riktigt bra tillsammans med vår lille son. En kramig kille som inte längre bryter ihop om kläderna blir fel för dagen eller om en ärta råkar hamna på tallriken. Vi läser roliga böcker tillsammans och pratar om siffror och åldrar- är man 100 år så är man jättestor! Jag laddar dvd'n med Lejonkungen varje dag efter dagis och sitter med i soffan när det blir otäckt. En vandring i söndags på 12 km fixade han också plättlätt till sin fars stora glädje. Jag måste stanna upp och njuta av min fyraåring tänker jag. Det lilla barnet som fortfarande finns kvar hemma och som fortfarande vill kramas och läsas för. Sladdisar är inte så dumma när man tänker efter!
Tänk att jag lyckades få till den här bilden av vår svårfotade lille son!

2 kommentarer:

  1. Underbart! Kan tänka mig att mer tid med mamma uppskattas och kanske bidrar till att skapa mer harmoni. Härligt att ta tillvara på tiden, sladdis eller inte. De växer också upp...

    Trevlig kväll till dig!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Underbar bild! Kanske får det fortsätta rätt länge till med en liten kille... Vår yngste är på sitt sätt fortfarande liten i ordets bästa bemärkelse fast han fyller 11 på höstlovet. Det är ljuvligt!

    SvaraRadera