onsdag 17 oktober 2012

Oktober Sol

 Nu fick jag mitt avslut på sommaren. I strålande sol och över en spegelblank Nämdöfjärd åkte vi till landet en sista gång för i år. Den sol som glatt oss på vägen ut, gick ganska snart över i ett storm och regnväder som höll oss inne resten av dagen. Bara att gilla läget och istället glädja oss att strömmen inte slogs ut. Aldrig är man väl så tillfreds att bara ligga i soffan och glo på tv'n när regnet öser ner. Dagen efter skyfallet var det till att dra på sig gummistövlarna och sen traska ner och för att ösa båten. När sen förmiddagens sysslor var avklarade bestämde vi oss för att ta en liten promenad för att lufta lille sonen som överdoserat barnkanalen på ett ganska så ohälsosamt sätt. Det var då solen så magiskt valde att visa sig och lyste upp höstens alla färger på sitt allra vackraste sätt. Pernilla Anderssons " Dansa med dig" passar så bra som bästa avslutnings musik för sommaren 2012.

2 kommentarer:

  1. Ljuvligt! Jag känner mig härligt tankad inför vintern bara på dina bilder här och på IG! Blir sugen på stugliv på höstlovet, får se om det går. Kram.

    SvaraRadera
  2. Tack! Fint att vara lite sentimental på hösten. Gillar hösten. Slut på all hets - på sommaren ska man göra så mycket spännande. Puh.

    SvaraRadera