söndag 30 december 2012

Mönsterchock - Ja tack!

Jo, kära sambo jag funderar på att göra något lite mer roligt av vår bruna soffa. Det finns ett överdrag från Bemz som jag tror blir fint. Vaddå alldeles för skrikigt? Jag tycker faktiskt att det är helt underbart! Det här tyget är ju jag!!! Nu gäller det bara att finna en vacker tapet att matcha det hela med - en från Morris blir perfekt! Också den för skrikig? Nää nu får du ge dig. Fattar du inte att " Ljust och Fräscht" eran är hopplöst ute. Vaddå ljust och fräscht, vad menar du med det

Ja, ungefär så skulle ett tappert övertalningsförsök låta hemma hos mig. Vi liksom möts ingenstans när det kommer till de husliga funderingarna...tja mest mina funderingar då kan tilläggas.  
Till våren kommer man att kunna köpa detta underbara sofföverdrag Folklore av Göta Trädgårdh. Lite mindre "skrikiga" nygamla mönsterskatter finns också att välja ibland som t.ex Hästkastanj och Trianglar av Viola Gråsten. 4 kommentarer:

 1. Alldeles, alldeles underbar. En kudde får man väl lov att ta i alla fall!

  SvaraRadera
 2. Hahahaha, du får pimpa upp din sambo lite låter det som. Klart det ska vara Morris till den där soffan :) vilken förövrigt var ljuvlig.
  Ljust och lätt är tack och lov ute, och med den en era av fattigmanssilver och zink (hoppas jag, hoppas jag, hoppas jag, hoppas jag)

  SvaraRadera
 3. Tja, vad ska jag säga. Uppiggande och energiskt, som du då :-)

  Gott nytt år, Carina! Vi ses 2013!

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Fullkomligt underbar soffa ju! Jag slänger hatiska blickar varje dag på vår gamla fula soffa, som tyvärr inte är Ikea, så om jag skulle genomföra detta måste jag ju köpa en Ikeasoffa först, men det går ju såklart. Mönstrad soffa skulle vara så coolt! Ska testa idén på övriga familjemedlemmar... Kanske kan gå faktiskt (eller är jag bara en överentusiastisk optimist nu...)

  SvaraRadera