fredag 11 januari 2013

Taurus

Jag har varit rejält svårflörtad på sista tiden när det kommer till inredning. Flera gånger har jag kommit tomhänt hem från det stora varuhuset. Jag har gett mig in till stan för att söka mig en egenköpt julklapp (fick faktiskt ingen i år).  Men inte har det gått att hitta något som jag vill ha ...eller rättare sagt som är JAG.
Egentligen är det ju inga svårigheter att shoppa på sig en massa grejer. Vi blir ju ständigt matade med nya coola must -have pryttlar tilll våra hem. Men just nu verkar det som jag utvecklat en stoppfunktion, som ständigt frågar mig om jag verkligen ha denna eller är det för att jag sett den precis överallt. Där är jag nu. Har ingen lust eller längtan efter något alls egentligen. Kanske inte så dumt med den känslan, trots allt så är vi inne i januari. Så snart vi går mot ljusare tider tror jag att stoppknappen kommer bytas ut till en ja-knapp. Jag känner mig väl på den punkten.
 Den här tavlan är på väg hem till mig. Jag hittade faktiskt en tavla som är JAG. Den lilla flickan född i oxens tecken måste vara jag! 

3 kommentarer:

 1. Jag förstår inte vad du syftar på Bigfoot? ;D

  SvaraRadera
 2. Vilken söt liten tjej! Precis som du.

  SvaraRadera
 3. Härliga bra tankar. Är i samma mood. När jag har tillfälle som handlar jag oerhört sparsamt och med tanken "behöver jag verkligen den här?".
  Gillar tavlan, är oxå oxe ;)

  SvaraRadera