tisdag 12 februari 2013

Hallelujah moments!

Just nu är det de finska bloggarna som lockar mig mest. Ibland finns det en text på engelska så att man hjälpligt kan hänga med. Men egentligen är det oftast inte alls nödvändigt, då det är de vackra fotona jag vill åt. Min senaste upptäckt visade sig vara rena religionen för mig. Jag blir nästan tårögd av allt det vackra - ja just  mat blommor och slarvigt obäddade sängar ger mig faktiskt hallelujah moments! Se nu till att surfa in hos Suvi sur le vif.


5 kommentarer:

 1. Ja, finskorna de kan de! Jag har hängt en hel del hos Krista Keltanen sen du tipsade om den, nu får jag ett nytt ställe att besöka ser jag. Superduperinspirerande och fint! Jag saknar RTIF, men nu har du hjälpt mig hitta ersättare :)
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. RTIF ? Nu blev jag visst Manuel från Barcelona som inte förstår. Kanske en Helsingfors resa i framtiden när Instaträffarna behöver ny inspiration?

   Radera
  2. RTIF = roadtripinfinland.blogspot.com - avslutad blogg, men inläggen finns ju kvar att njuta av.
   Vilken dröm att få resa med kära ig-gänget, det måste bli verklighet :) Till Helsinki eller var som helst. Är inte så knusslig, jag är så svältfödd på resor!

   Radera
 2. Jösses så vackert! Tack för tipset.

  SvaraRadera
 3. Jag får också en gråtklimp i halsen av allt det där. Känner riktigt hur gott det luktar på stigen med vitsippor och tänker "Juuuuuust det ja, det var sååååå det var". Varenda vår blir jag lika förbluffad över hur jag lyckats överleva vintern och att därtill lyckats glömma hur förbaskat ljuvligt allt är. (Det är kanske därför jag överlever...)

  SvaraRadera