måndag 11 juli 2011

Getingmidjor!

50-talet hör till mitt favorit decennium när det gäller mode och design. Men om jag hade levt då och behövt gå runt med en getingmidja som dessa damer hade jag nog inte kunnat njuta av livet.Nog var dom tjusiga med sina fluffiga klänningar och formgjutna dräkter .Idag går vi omkring i joggingskor utan någon löprunda i sikte,vi drar på oss ett par stretchjeans när magen känns lite stor eller svullen . Jag hade gärna sluppit getingmidjan , men en och annan möbel hade jag gärna lagt beslag på om jag fick färdas bak i tiden.

6 kommentarer:

 1. Ja de stackarna... jag föredrar bekväma raka klänningar med mycket tyg- som inte sitter åt i midjan ;) Men snygga var de, och även möblerna...Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Ja, det känns som att det var en stram tid i dubbel bemärkelse.

  SvaraRadera
 3. Jag tror att vi har en bekvämare klädse men ofta något okvinnligare idag mot då. Förmodligen kan vi kan nog också andas bättre än vad de kunde på den tiden :-)

  Ha en fin dag

  SvaraRadera
 4. Åh nej, min långa kommentar försvann... De stackarna fick nog leva sina liv på inandning!! Hua så hemskt. Visst är det så att man hela tiden drömmer om att göra om, lite knäppt.. Lyllo dig som har stolarna, de är så fina. Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Lotta i Oslo12 juli 2011 20:59

  Suck...! Men snygga är dom.

  SvaraRadera
 6. KORSETTEN är ett av mest galna påfunden i klädmodehistorien!! Var ska inälvorna ta vägen?! Någon menade att under en graviditet trängs också inälvorna undan, men det gör dom väl inte!!?? Under en graviditet VÄXER ju kvinnans mage för att barnet ska få SITT EGET utrymme!
  Visst är naturligt smala kvinnomidjor attraktivt, men vad många kvinnor inte vet är att en bastant kvinnomidja och fyllig mage OCKSÅ är sexigt!

  SvaraRadera