så är det bara Anna Bergenströms böckersom jag ständigt återkommer till. Där finns mina favoriter som följt mig genom åren som Mosters chokladrutor,Små saffranskorporochKvarterets rabarberpaj.Sen förstås all mat som den klassisk svenska husmanskosten, den medelhavs inspirerande till den asiatiska. Och sist men inte minst det fantastiskt vackra sätt som maten presenteras på. Där är jag helt såld och de bilderna tar jag med mig när jag själv lagar mat - det är där inspirationen föds.Nu kommer en ny version ut av Annas Mat och med den följer nya recept, nya matbilder och illustrationer av Anna själv.Självklart ligger den på min bevaknings lista. I slutet av oktober kan jag alltså lägga ytterligare en bok i högen.
Fem av de där böckerna har jag i alla fall, men jag började nog hamstra lite senare än dig. Nya Annas Mat har jag t.ex. Så nu kommer en ny version av Annas Mat, Nya Annas mat igen :-)
Den ska nog jag också hålla utkik efter. Tack för kollen!
Fem av de där böckerna har jag i alla fall, men jag började nog hamstra lite senare än dig. Nya Annas Mat har jag t.ex. Så nu kommer en ny version av Annas Mat, Nya Annas mat igen :-)
SvaraRaderaDen ska nog jag också hålla utkik efter. Tack för kollen!
Jag kommer också tillbaka, och så hittar jag alltid något nytt som kan testas. Bra grejer det där!
SvaraRaderaMaria