söndag 8 maj 2011

Gamla hemtrakter

I fredags åkte vi tvärs över stan för att besöka mina gamla hemtrakter. En promenad längs Baggen är ett härligt utflyktsmål nu när våren är som allra vackrast.Vi hann också med en liten nyfiken tur runt mitt gamla hus . Tänk att det känns lite konstigt och förbjudet på något sätt när man nyfiket står och tittar på vad som hänt med sitt gamla hus. Jag önskar att jag kunde vara osynlig för ett ögonblick, så att jag kunde gå in och kika .Jag funderar över om de nya ägarna har gjort något nytt smart som man själv borde ha gjort under sin tid i huset.Starka minnen kommer till en när man återser sitt gamla hus. Det starkaste och det som fick bli mitt sista minne i från de huset , var när lille Valdemar föddes där hemma på badrumsgolvet en månad innan flyttlasset gick .Jag tror inte de nya ägarna kan klå den händelsen i sitt nya hem!
Boo trädgård har alltid varit det självklara slutmålet. Ett och annat finns att köpa i trädgårdsväg.Vi fyndade en stor grön Sturehofskruka som var nedsatt med över 200 kr!
Trädgården håller kurser av alla de slag .Julmarknader och loppisar återkommer varje år .Dop,bröllop och andra högtider går också att boka i växthuset.
Gillar medelhavs känslan med fikonträdet de oglaserade krukorna och bast gardinerna lite slarvigt upphängda.
En god macka med schysst utsikt intogs!


2 kommentarer:

  1. Hej Carina! Vilken fin blogg du har. Jag längtar också till mina gammla hemtrakter när jag blir påmind om Saltsjö-Boo. Kanske läge att paddla till Boo brygga innan båt trafiken kommer igång.Kram Anne-Marie

    SvaraRadera
  2. Vilket härligt ställe, ser hur mysigt ut som helst! Fina koppar du köpt,
    Malin

    SvaraRadera