måndag 9 maj 2011

När lillan kom till jorden...

9:e maj i dag, min och många andras födelsedag kommer att firas idag. För mig blir det min första födelsedag utan min mamma som gick bort i november förra året. En tid har gått nu sedan hon dog och livet rullar på. Med ett litet barn som kräver 100% nästan hela tiden, tvingas man ständigt leva här och nu. Men i vardagen händer det ju alltid saker som gör att man plötsligt vill lyfta på luren för att prata med mamma. När jag tänker på henne just vid sådana tillfällen, så betyder det att hon fortfarande finns för mig. Hittade de klassiska automatfotona och ville gärna dela dom med er. Lite suddiga, men med en härlig 60-tals känsla. Peruk och leopardkrage skulle det vara. Själv ser jag riktigt pojkbusig ut!
Grattis alla maj barn!

8 kommentarer:

 1. Nu fick jag en tår i ögat.

  Min mamma dog för fem år sedan nu. Hela det första året var konstigt tyckte jag. Jag kom också på mig att vilja ringa men just som jag tänkte det kom jag ihåg att det inte gick.

  Det går ju lättare nu men jag kan bli väldigt ledsen emellanåt.

  Stor Kram på dig och STORT GRATTIS!!

  SvaraRadera
 2. Grattis på din dag!
  Fin bild på dig och Ma.
  Där du ser overkligt lik ut en liten busig 3-årig pojke som jag känner :)
  Kram t

  SvaraRadera
 3. Lite sent då, men en kram på födelsedan och en kram för lilla mamma i himmelen! Kraaaaam

  SvaraRadera
 4. Tack för alla grattis hälsningar!Tro nu inte att ni är sent ute . Det är bara korkade jag som inte förstår hur man ställer in datumen rätt på bloggen!

  SvaraRadera
 5. Vilken glädje att ha sådana fina fotografier. Det där enkla och spontana som fångar i flykten är det finaste. Varmt grattis och en tanke till de som inte finns med oss.

  SvaraRadera
 6. Lotta i Oslo9 maj 2011 08:30

  JÄTTESTORT GRATTIS till världens bästa kompis! Min nästan-tvillingsyster (ganska snart är det min tur!). Ja, nog är du lik din egna lilla 3-åring... och inte bara ser du busig ut - du var ju det också, vilket är ganska långt ifrån vad du är idag!
  Din mamma ser precis ut som man minns henne. En riktigt läcker donna var hon. Frid över hennes minne.
  Stor kram från alla oss i Oslo

  SvaraRadera
 7. Grattis och hipp hurra på din födelsedag! Jag tycker som Lotta. Du är på dessa kort mycket lik din egen 3-åring...Förstår att du tänker på din mamma en sådan här dag och hon finns med dig i dina tankar tycker jag låter så fint. Hoppas du haft en bra dag. Kram i från gänget i Tyresö.

  SvaraRadera
 8. Åh, grattis på födelsedagen! Maj måste vara en fin månad att fylla år i.
  Vilka fina bilder och vad vacker din mamma var, de borde du rama in.

  Hoppas att du haft en fin födelsedag idag!

  SvaraRadera