fredag 13 maj 2011

New England ligger inte i Älvsjö

I eftermiddags passade delar av familjen på att njuta av solen och värmen . På löpsedlarna kunde man idag läsa att kylan är på väg. När man blir bortskämd så här i flera dagar med sommarvärme går det inte riktigt att ta in att snart är den förbi.
Som vanligt efter dagishämtning brukar vi ta igen oss en stund innan middagen .Sista tiden har det blivit många vändor till frysen , glassen bor ju där som Valdemar säger.Den här solstolen fick inte precis min Andreas att jubla när den kom innanför dörren. Kunde jag inte köpt något mer diskret och matchande till det övriga , var hans kommentar.Men jag som älskar färger och mönster tyckte förstås att stolen var ett fynd!
Som sagt, gillar man New England stilen får man kanske lite huvudvärk när man slår sig ner på vår altan!

Just nu svämmar det verkligen över av trädgårds och inredningstidningar . Nya kommer hela tiden . Jag verkar falla för varenda en .

7 kommentarer:

 1. Lotta i Oslo11 maj 2011 21:28

  Solsängen är ju vråltuff! (Skulle passa väldigt bra i mitt sommarhus.) Men jag är mer förvånad över att din Skridsokung faktiskt la märke till den...
  Förresten, jag hoppas att du unnar dig blomskorna. Vackra doningar.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh vad jag gillar dig!
  Du vågar köra din egen grej. Solstolen får mig att minnas 40 år tillbaka i tiden, underbar.

  ps man vill hjälpa Hjalmar med bakbenen ;)

  SvaraRadera
 3. Grym matchning med Brita Sweden där och prickigt porslin. Hur är Fixa sommar? Konstigt nog har jag inte köpt den ännu, men det lär väl ändras när jag närmar mig en tidningskiosk..

  SvaraRadera
 4. W-Tidningen var trevlig , ett hopkok av lite allt möjligt.Ganska mycket har man läst om sett tidigare. Ett tips är väl att tjuvläsa i kiosken innan du slår till!

  a piece of happiness- Just den typen av stolar är jag också uppvuxen med .De slängdes härom året då de rostat sönder. Kan de vara så att vi är från samma årtal -66?

  Lotta -Den här gången tog du fel , när det gällde uppmärksamheten hos min skridskokung!

  SvaraRadera
 5. Vilken solpärla! Var i Älvsjö kan man göra sådana fynd?!? Mina fyndsökande ögon letar febrilt efter en gammal sliten och välsutten rottingfåtölj att ha i trädgården. Den perfekta finns på en ödetomt i Älvsjö - måste få tummen ur och sätta en lapp om köpintresse....
  Härliga sommarbilder från altanen. Ovant att se Valdemar i den positionen;)
  kram t

  SvaraRadera
 6. Hej! vilka härliga bilder! Jag blir så sugen på att göra fint hemma hos mig när jag ser dina härliga bilder. kram Anne-Marie

  SvaraRadera
 7. Här var det mycket som jag fastnade för. Blommiga dynorna, bookbinders-blocket och Älvsjö. Mycket fina bilder. Och yes, jag jobbar på med kläs-slussen... det går sådär ;)

  SvaraRadera