torsdag 5 maj 2011

Petite Lisa

Kan inte låta bli att fascineras en smula över denna dam.Vem vet -låten slog ner ordentligt och spelades så mycket att man hann att tröttna minns jag .Senaste åren har jag inte hört mycket av henne.Hon har varit mycket i Frankrike , och där är hon riktigt stor och turnerar flitigt.För mig känns hon lite som en låtsas person .Hennes röst påminner om Betty Boop och Elisabeth Tarras Wahlberg i en mix.Stilen hennes är så långt man kan komma ifrån Lady Gaga.Och det är just det som är det speciella med henne att hon kört sin lite docksöta petite franska stil genom åren.När man hör henne prata franska och engelska i klippet nedan förstår ni säkert.
 

3 kommentarer:

 1. Fantastiskt med en människa som verkligen håller sin stil, år efter år. Le Rouge vill jag också gå till - bara för inredningens skull.
  Malin

  SvaraRadera
 2. Du lyckas som vanligt ypperligt med rubriksättningen! Jag såg denna lilla donna för något år sedan på söder och det var verkligen med betoning på lilla. Håller med dig om att det råder något mystiskt, magiskt, fascinerande kring denna lilla skönsångerska.
  /En lisa för själen

  SvaraRadera
 3. Ja Lisa är en av mina favoriter. Går ofta varm här hemma.
  Idag kom våren tillbaka! Härligt! Hur ska du fira detta? Själv så putsar vi vidare här hemma. Ha en bra dag. :-)
  Katarina

  SvaraRadera