onsdag 4 maj 2011

Min dag


 På måndag är det min födelsedag .Som majbarn är man alltid lite mallig ,man har liksom haft turen att fylla år när våren är som vackrast. Bara några veckor senare är har våren gått mot försommar och den allra skiraste grönskan är borta.
Som barn hände det ibland att vi gick till Gröna Lund just på min födelsedag. Sen följde några år av kalasande hemma istället med kompisar, gott påse,hela havet stormar och ryska posten.

Innan jag blev mamma för första gången för snart 21 år sedan , firade jag nog min sista födelsedag. Då var jag klar med mig själv och gladde mig istället åt att planera för min sons 1-årsdag. I dag tycker nog även han att själva magin är borta kring födelsedagar.

 Jag har skrivit om ego-dagar i tidigare inlägg och just kring dom gillar jag att fantisera.En dag att göra det jag vill, en upplevelse ,ett möte, tycker jag är det bästa sättet att fira sin dag på. 

Allt kan man nog inte göra på en dag ,men här har ni några av mina drömmar!
En loppis med VIP inbjudan som innebär att jag får gå runt alldeles ensam och leta efter de verkliga fynden. Det är då jag hittar min vintage rottingstol!
En tur ut till Sturehofs Krukmakeri . Där har Tina Hellman special gjort en kruka med turkos glasyr till mig . En rosa mårbacka i den krukan blir nog fint.
Sen dags för lite lunch på Zetas och för att inhandla en vacker mårbacka till krukan.
Till Saltkråkan har jag alltid velat åka , så en tur dit med en gammal waxholmsbåt får det bli.
Kvällen avslutas på Le Rouge .Gillar den totala motsatsen till less is more!
                                                               

6 kommentarer:

 1. Lotta i Oslo4 maj 2011 23:13

  Vilken jättefin blogg det här är!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack!...vad drömmer du om? Kanske också om Grönan i Juni!

  Kram tillbaks

  SvaraRadera
 3. Jag avundas er Stockholmsbor;)))

  Kramis lilla majbarnet!!

  SvaraRadera
 4. Å, vilken perfekt dag det skulle vara! Hoppas att du får den. Ha en riktigt härlig dag idag och även på måndag då :)!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 5. Finns Sturehofs krukor i turkos? Det lät helt fantastiskt tillsammans med en Mårbacka....
  /Josefine

  SvaraRadera
 6. Visst är man lyckligt lottad som bor i storstan. Men tro inte att vi hänger på alla roliga ställen jämnt , oftast bara drömmar!

  Första gången jag kom i kontakt med Sturehofs krukan fanns den i den allra vackraste turkosa färgen.
  Ska jobba på att få en fin födelsedag , inget sker av sig själv när det gäller den biten, mammans lott i livet kan man säga!

  Tack ändå!

  SvaraRadera