måndag 16 maj 2011

Vi drar söderut

Här kommer lite bilder från ett försommar grönt Sörmland. Den här veckan tog vi semester och planen är att besöka Gotland för ett par dagar. Först fick det bli en kort mellanlandning på ett av sommarställena . Bonaden med Sverige kartan hittade jag på tradera . Ett par månader tidigare hade jag försökt att vinna den , men då visade det sig att en ivrig japan var villig att betala hur mycket som helst för denna Sverige bonad! Den blev tillslut min för ett mer överkomligt pris.

   


 


Kvällssol vid Torpsjön

De vackraste små gullvivorna

Bondpioner i knopp mot den faluröda torp väggen


3 kommentarer:

  1. Så himla mysigt och fina bilder,
    Malin

    SvaraRadera
  2. Åh vilka härliga bilder! Vad härligt med en veckas semester i en av de finaste månaderna på året och dessutom i en sån mysig miljö. Hur många sommarställen har ni? :)

    Ha en fin vecka!

    SvaraRadera
  3. Ha ha . Ja vi har några sommarställen att ta hand om !När man på äldre dar startar på nytt, får man inte bara en ny man och barn , utan ett nytt sommarställe också.
    Ett tag hade vi två hus , två sommarställen och ett hus på Mallorca ! Nu bara ett hus och två sommarställen ..vilket räcker utmärkt!

    Håller med om att maj är en av de finaste månaderna . Den grönskan som vi har nu vill man läsa in , för att plocka fram i november!

    Tack för raqbarbersaft recept, idag blev det saft fast inte i så fina flaskor som dina.

    SvaraRadera