söndag 9 oktober 2011

Äntligen en rottingstol - 4 månader för sent !

Idag kändes det mycket skönare att vara ute och höstfixa altanen. Först gick vi ut på en promenad för att samla på oss lite höstlöv och annat fint. Men så dök kvisten med nypon upp och den känns inte så snäll att bära runt under en längre promenad , så några löv andra kvistar blev det inte. Den omtalade rottingstolen som jag lyckades få ett exemplar av fick också komma ut en liten stund i solskenet . Jag tror inte den trivs att stå ute alltför länge. Några pumpor på ett betongfat och sen var det klart.

Det skulle vara kul att få se hur ni andra som slog till på en "Storsele" fick till den i hemma miljö, vi verkade ju vara några stycken som blev eld och lågor när den dök upp.
För lite roligt är ändå att vi verkar falla pladask för ungefär samma saker. Lite likt en award som som skickas runt, så skulle det vara roligt att se hur ni andra fått till er Storsele. Nästa gång kanske det är en helt annan must have grej som dykt upp!

5 kommentarer:

 1. Underbara höstbilder och GRATTIS till nya "Storsele", vill också ha en :)

  Och du, kolorna här nedan, ser alldeles, alldeles underbara ut, vilket fint papper!

  SvaraRadera
 2. Ni bloggläsare ska veta att Skridskoänkan är världens bästa kompis! Inte nog med att hon inspirerar till och har superideer till bra och inte minst personliga presentet, pga sin superempatiska personlighet, utan hon hjälper tom till att handla in dom när en annan befinner sig i ett alltför dyrt "u-land". Presenterna blev mycket lyckade och landade som chipsfyllda färgklattar, i enannars ganska "ljus och fräsch" lägenhet.

  SvaraRadera
 3. Åh, har du slagit till på den fina. Har bara spanat in den än så länge, vet inte var jag ska ha den men den är jätte fin!

  Må så gott!

  //johanna

  SvaraRadera
 4. Vill också ha, fast den svarta.... Härliga höstbilder!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 5. Jag vill ha två svarta på mitt trädäck under tak på landet, när det går att ställa något där vilket lär dröja till i vår :-(

  Ser jättefint ut i din trädgård. Lite surt att din fina måste "övervintra" nu. Men nu har du ju den i alla fall!

  Ha en skön måndagskväll!

  SvaraRadera