måndag 10 oktober 2011

Favorit Glugg!

 Då och då snöar jag in på skådisar och modeller . Lauren Hutton har kanske en modellkarriär som är strået vassare än hennes skådespelarkarriär. Minns att jag såg henne i filmen American Gigolo tillsammans med Richard Gere . Jag tror inte precis den filmen gick till filmhistoria. Men på den tiden var ju herr Gere inne, och fast man bara var tonåring och inte fattade ett dugg gick man och såg just den filmen. 
Lite så var det faktiskt , man och såg filmer man inte alls hade något utbyte av .
Kanske idag med 20 år förhoppningsvis mer livserfarenhet skulle man förstå och uppskatta de filmerna lite bättre. Eller så går dom bort helt och hållet.
Hursomhelst så uppskattade jag då som nu den ursnygga Lauren . Och om man nu ska ha en lite äldre snygg förebild så tycker jag att hon väl kvalar in.

Vad tycker ni om bild nummer 5? Den posen fixar man nog inte så lätt , men vilken cool bild!


Lauren idag 68 år!

6 kommentarer:

 1. Denna kvinna är en mycket vacker kvinna. Dessutom känns hon som en förebild då hon åldras med värdighet. Det ser åtminstone inte ut som att hon gjort några ingrepp.

  Håller med dig alltså :-)

  SvaraRadera
 2. 68 år och slående lik Lena Endre, eller? Jag såg henne (miss Endre alltså) vid Stureplan och slog av hur slående vacker hon är, precis som Lauren Hutton - vansinnigt vacker. Ung som gammal.

  SvaraRadera
 3. Smashing! Så snygg även nu som äldre, inga ankläppar eller Joker-face. Vilka ögon. Verkligen lik Lena Endre som Anna skrev.

  SvaraRadera
 4. Såå snygg och American Gigolo är fortfarande underskattad! Och så musiken av Blondie, klart värd att se igen, Gere har alltid varit underskattad som skådis, Hutton är alltid bra, med den där raspiga rösten, jojo : )
  Malin

  SvaraRadera
 5. Lika snygg nu som då! En annan som också åldras med värdighet är Mr Gere himself. Såg honom för några år sedan i London och den mannen är inte dum alls. Lika stilig i verkligheten. ;)

  Sköt om dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. YESSSS! Nu ÄNTLIGEN kunde jag kommentera! :) Jag har försökt att kommentaera hos dig i 2 hela veckor nu utan att lyckas. Varenda gång har kommentaren flugit ut någonstans till internet-tippen. Oerhört frustrerande! Så de senaste veckorna har jag fått nöja mig med att läsa här hos dig. Men nu, I'm back! :)

  Kram på dig

  SvaraRadera