måndag 17 oktober 2011

Så var man inte längre 21 ... men vad gör väl det!


 Klockan 6 i morse var det dags att igen kliva i mamma-uniformen och hoppas att hjärnan är redo att klara av vardagens måsten. Helgen som tillbringades i Göteborg var inte det minsta kravfylld och full av måsten. Bara en sån sak som att efter en god middag få lägga sig i sin hotellsäng och bläddra i nya magasin och njuta ostbågar tillsammans med Lotta var en ren lyx för mig. Få tillbringa flera timmar en lördag i en ny stads butiker utan att ha någon tid att passa, är inte heller så dumt.
Att sen få gå tillbaka till hotellet och sova middag en stund innan bion börjar var rena drömmen . Ja , varje ålder har sin charm säger man . Undrar om det gäller också när man blivit vuxen ? När man var 21 , hade man nog blivit bra stressad över det långsamma tempo som vi höll i under helgen . Inga klubbar, inga museum, inga flashiga butiker med hög musik eller konserter - How boring! hade man säkert tyckt .Men idag säger jag bara - Så bra att man var 21 år för 24 år sedan och då fick uppleva allt som var viktigt . Idag sörjer jag inte ett ögonblick att jag inte blev en Nanne Grönwall!Jag vill också passa på att tacka snälla Moa som gav oss finfina tips på smultronställen att besöka under vår helg i Göteborg. Lite mer om Moa och hennes blogg finns att läsa här.


3 kommentarer:

 1. En perfekt helg. Med en perfekt kompis.

  SvaraRadera
 2. Välkommen hem!
  Låter som att det har varit en kanonhelg, väl förunnad get away och något som jag tror att många av oss skulle behöva då och då.

  På't igen bara, vardagen alltså :-)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Så kul att ni gillade tipsen.. Man vill ju gärna visa upp det fina med sin stad (säger den inflyttade stockholmstjejen).

  Kram
  Moa

  SvaraRadera