lördag 19 november 2011

Dagen efter.

 Framåt lunch vågade jag mig hem igen . Läget hemma var under kontroll . Ett par maskiner disk var redan körda och havet av tomflaskor lyste med sin frånvaro. De enda tydliga spåren av gårdagens herrmiddag var stumparna i ljusstakarna, en flaska whiskey, och några snapsar som blev över från kvällens passande förrätt , gubbröra! Min och sonens kväll var inte heller så dum . Middagen framdukad och bara slå sig ner, en riktig lyx ! Sen uppstod det kaos som man kan vänta sig när två fredagströtta 3-åringar kommer in i andra andningen. Men när väl det sista barnet somnat( 22.50!) kom den efterlängtade egen-tiden för mammorna. Med varsin tekopp i handen satt vi bredvid varandra och läste om hur man får till en jul som "Pernillas" och slö bläddrade i ett färskt nummer av Femina . Sen var det bara att gå och borsta tänderna och drömma om Pernillas äppelljuslyktor och hur man ordnar en avslappnad nyårsbrunch hemma hos familjen Wahlgren!
Bara till att vara tacksam över det vackra väder vi hade idag ! Solen lyste så här fint på rosorna som jag köpte för nio dagar sen ! 59.90, för en bukett med tio rosor, kallar jag prisvärt.
                                                               Trevlig lördagkväll !

3 kommentarer:

  1. Så skönt att de hade röjt efter sig;) Snacka om valuta för pengarna på rosorna....Kram Johanna

    SvaraRadera
  2. Vädret idag har varit så vackert. Man blir ju så glad!

    Ha en fin kväll

    SvaraRadera
  3. Mmmm, vad mysigt det var att ha er här! Hoppas det blir en herrmiddag snart igen - det verkar vara ett av få sätt för oss att få till att ses:) Vi hörs under veckan. Kram t

    SvaraRadera