måndag 20 februari 2012

We Need To Talk About Kevin

Är det här en film som man vågar se? Tilda Swinton är annars en favorit som jag gärna vill se mer av. I den här filmen gör hon ett lysande porträtt som mamma till ett barn med mycket ont i sig - kusligt och absolut den värsta form av skräck att uppleva! Jag kan tänka mig att den dröjer sig kvar ett tag. När man sen kommer hem igen till sin familj, är man säkert tacksam för att den ändå är ganska normal.

3 kommentarer:

  1. Tack för tipset! Den ska jag se.

    Hon är grym som skådis och har en riktigt cool lite androgyn look.

    Jag älskar skräckisar och rysare - gärna med lite övernaturliga inslag. Vad gör man inte för att få upp pulsen lite grand i vardagen. Tja, inte springer jag i alla fall :-)

    Ha en fin vecka. Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är hon speciell! På senare år har jag börjat gilla ansikten som inte är sockersöta. Tilda har en utstrålning som gör henne spännande och intressant. Ena stunden alldaglig och andra stunder filmstjärne vacker!

      I morgon skall jag tänka på henne när jag äter min semla ...för egentligen hade hon behövt den mer än jag!

      Kram till dig Lotta!

      Radera
    2. Filmen är insupen och den var riktigt, riktigt bra. Otäck. Engagerande. Olustig. Sevärd. Briljant skådespeleri av både Tilda och sonen i båda åldrarna.

      Tilda har en liten men ändå avgörande roll i filmen Constantine med Keanu Reeves. Filmen är jättebra och där är hon verkligen vacker!

      Mitt filmtips till dig :-)

      Radera