lördag 28 april 2012

Älskade skitunge!


Älskade lilla skitunge-Nu lyckades du än en gång tjata till dig en glass! Så är du också vår lilla sladdis och din gamla trötta mamma har under åren lärt sig att välja sina strider. Glass striden är en så länge ganska så oskyldig. Den dag du kommer hem och säger att du vill tatuera dig, blir en tuffare strid. Men en tuff liten pirat kommer du alltid att vara, med eller utan tatuering.

5 kommentarer:

  1. Vilken strid kommer först, tatueringen eller att första tjejen ska sova över ;-) Man far inte glömma vilka problem man själv hade i början som tonaring... Visst är man väl *klokare* idag men man minns ju hur det var, eller hur ;-)

    SvaraRadera
  2. Usch ja! Dessa strider! Idag gällde det en av de viktiga striderna: hjälm när man cyklar, även om man bara är två år och på tre hjul! Kampen var utdragen och med fantastisk hjälp från en otroligt tålmodig storebror (vis av egen erfarenhet!), övertalades denna extremt envisa lille ungen, att utan hjälm - ingen cykling, med hjälm=cykling! Och han fick användning för den. Puh.

    SvaraRadera
  3. Men en cool sjömanstatoo kan bli hur bra som helst på en blond snygging som han! Men helt klart, i några år till får han nöja sig med glass. Och jag lär få frågan från Harry, eller Rally-Harry... för älskar inte alla grabbar bilar? Och lego?
    Kram och tack för fina hälsningar hos mig!!

    SvaraRadera
  4. Oj, vad han ser nöjd ut :-)

    Hoppas ni har kommit iväg till skärgården och har det fint där i vårsolen med havet som kuliss.

    SvaraRadera
  5. Han ser verkligen rejält nöjd ut, kommer antagligen se lika nöjd ut med sin 1:a tatuering...haha...har själv en tatuerad böna här hemma,
    så jag vet :-)

    SvaraRadera