onsdag 23 maj 2012

Dandelion-En hyllningssång!

Är hon helt knäpp den där Skridskoänkan?!! Japp det är hon. För vem annars letar fram en sång om maskrosor och som dessutom framförs av Eddie Meduza . För den modige - här kommer kvällens hallelulja moment ...eller inte! Mina dar i bloggosfären är med detta inlägg nu räknade ;)!

7 kommentarer:

  1. Helt craaazy Charlie! Du hyllar och Annixen dissar stort. :) Bilden ovan får mig nästan att utropa högt "NEJ blås inte!"...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helt craaazy jag vet ....jag platsar helt inte i gänget längre! Kanske ska man bara hålla sig till Ikeas maskrosor i fortsättningen. Men du den här versionen av Eddie var ändå ganska snäll.Sönerna mina har spelat upp sjukt mycket grövre texter!

      Radera
  2. Haha, du är rolig du :) min iPhone vill inte läsa in filmen. Det brukar funka så jag tror den censurerar lite själv vad som är lämpligt att visa ;)

    SvaraRadera
  3. Haha...nu fick jag ett riktigt halleluja moment här på morgonkvisten. Passade mig så jäkla bra, juste denna fina,fina morgon!

    En PUSS för den...till DIG

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så härligt att den kom till glädje för dig! Jag vill också passa på att skicka en pusta-ut kram till dig efter det positiva besked du fick igår.


      Vilken underbar vanlig dag- Sjunger Agnetha Fälstskog. Vanliga dagar är när allt kommer ikring de allra bästa!

      Kram C

      Radera
  4. Jag funderar på om jag ska spela denna låt väldigt högt i vår trädgård som är den maskrostätaste i hela kvarteret! Grannarna är ju ändå sura över spridningen till deras tomter ... ;D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gör så! Utan humor stannar Sverige! Lycka till!

      Radera