torsdag 24 maj 2012

PHOTO A DAY - QUILTY PLEASURE 24

Dagens tema tycker jag var riktigt svårtolkat. Tankarna för mig till mat när det kommer till synd och frestelser. För andra kanske det rör sig om något helt annat. Jag har tyvärr inga oaptitliga smak kombinationer att bjuda på. Däremot en fullkornsskorpa med bregott kan ibland vara svår att motstå. Slicka kaksmet är en annan favorit. Igår hittade jag de här lakritspiporna. Piporna som fanns i godispåsarna när man var barn. Inga favoriter då men nu av mer nostalgiska skäl slinker en och annan ner.
 En annan njutning som ligger närmre ordet quilty är den gången då jag och min lika nyfikne kompis T gick på husvisning. När det visade sig att vårt favorithem i en blogg skulle säljas var vi helt tvungna att gå på den visningen. Det var lite som den lycka som man kände som barn när årets Gröna Lund besök skulle klaras av. Samma lycka var det nu att kliva in i ett av sina favorithem. Och tänka sig hela hemmet i helhet var faktiskt ännu finare än i bloggen! Klicka här om ni också tillhör den nyfikna typen. Självklart vill jag veta nu om fler av er gått på husvisningar av det här slaget!

 

3 kommentarer:

  1. Nä, men nu kommer jag kanske att göra det... Har inte riktigt tänkt på det förr (trög som jag är). Däremot gick jag på visning när lägenheten mittemot vår förra lägenhet var till salu, för att kolla hur stor insyn man hade till oss därifrån. Och för att den lägenheten såg ut att vara himla snygg från vår lägenhet sett (jo den var det i verkligheten också).

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, så måste man ju kunna få göra när tillfälle ges. Tänk att den var snygg också!

      Radera
  2. Jag tror inte jag ätit dessa sen jag var liten.. nu blev jag ju sugen!

    SvaraRadera