tisdag 19 juni 2012

Klöver & co

Lika bra att föreviga min finaste blomlåda.  Ni som läste inlägget tidigare om min hemlängtan vet nu att de blommor som finns här hemma snart går torkdöden tillmötes, ja, om nu inte det bara blir regn den här sommaren förstås.
Jag bor som sagt ganska nära Zetas och den här våren har besöken varit många. Ibland räcker det med en lunch eller fika, andra gånger måste jag bara komma därifrån med något! Och när den egna fantasin tryter kan man ju alltid kopiera rakt av det man ser i Zetas egna krukor - som den här kombon. 
 Lavendel, helitrop, slingrig verbena, chokladblomma och den härliga svarta klövern som nu blommar i vitt. Klövern är den gladaste överraskningen, som den trivs just nu. Det som också är bra med denna kombo är att råddjuren inte alls verkar verkar tycka att det här är kalasmat. Nu borde jag egentligen gå ner och plantera om några av mina pelargoner som stöp i backen idag av all den blåst som hållit regnmolnen borta idag. Men det är en dag imorgon också.

3 kommentarer:

 1. Jag älskar mina lådor med just kombon heliotrop, choklad, lavendel och klöver. Men jag halshögg mina häromdagen för att lyfta fram bladen. Men det kommer blommor hela tiden, så några får nog just blomma :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man får se den ihärdiga blomningen som ett tack för omsorg. Du får helt enkelt frossa i vita klövern buketter lite varstans inomhus! Jag var skeptisk mot klöver men när jag såg dem frodiga och fina på Zetas slog jag till. Fin kombo som sagt!

   Ser fram emot en titt på dina också!

   Kram C

   Radera
 2. Underbar kombo, jag har inte vågat slå till på klövern än, men nu när jag ser DIN FINA så är det nog dags:)

  SvaraRadera