onsdag 12 september 2012

September igen!

En bra start på hösten är väl att September är tillbaka igen. Nu dessutom på svenska efter samarbete med Jocke Berg. Sen förstås är jag också tillbaka härinne igen och nosar runt och känner mig för efter sommaren då Instagram helt tog över bloggeriet. Men jag sörjer det inte ett dugg! För det har varit riktigt roligt att följa er runt i vardagen och på sommarens resor. Ja för inte tala om alla de mest fantastiska frukostar och imponerande grillmiddagar. Klick klick med mobilen och klart! Det snabba och den omedelbara kontakten är det fina och roliga. 

Nu tar jag en dag i taget, så får vi se om jag blir kvar här eller i mobilen. 

Septembers Händerna mot himlen hittar ni här.

4 kommentarer:

 1. Välkommen till bloggträsket ;-) ha ha
  Jag håller med om att Instagram har varit så roligt, är fortfarande. Känns inte som man har något vettigt att komma med vad gäller bloggandet. Jag har inte riktigt kommit tillbaka i det. Copyn i en är som bortblåst.
  Petras låt var ju jättebra.

  SvaraRadera
 2. Men vad jag väntat :) du är så efterlängtad! Om du har besöksräknare här på bloggen så ser du säkert att jag är en av de trogna som kollat dagligen om du har uppdaterat.
  Hälsningar
  P i Sundsvall

  SvaraRadera
 3. Tänk, gick in idag för att kolla! Så är du tillbaka här! Får inte ordning på instagram på min iphone. Den är någonstans i telefonen, men VAR?
  Fortsätt med bloggandet! Du har fin känsla i texten och det är en större njutning att se dina fina foton.

  SvaraRadera
 4. Jättekul med inlägg igen! Jag trevar lite i bloggandet med. Vill, och tror, att det finner sin form snart, men egentligen gillar jag inte så mycket att sitta vid datorn och då är ju ig så mycket smidigare. Och, som du skrev, den här direkta kontakten. Men i bloggen kan man ju bre ut texten lite mer, och få se bilder i större format. Jag hoppas på mer hos dig med :) kram.

  SvaraRadera