tisdag 26 juni 2012

Dagens önskemål

Det regnade inte alla dagar under midsommarhelgen. Vi fick vår sol till själva midsommarafton. Dagen därpå var allt blött och grått igen. Söndagen bjöd åter igen på strålande sol. Sen idag 25 juni- låt oss hoppas att ovädret som vi hade idag var sommarens allra sista riktiga skitväder! Minsta lilla solstänk vi får nu så lovar jag att vi glömmer dagens datum.

8 kommentarer:

 1. Ja pliiiis, nu räcker det med regn. Tisdagen har börjat bättre än måndagen iaf, men det är för många grå moln för att jag ska vara helt nöjd...

  SvaraRadera
 2. Det MÅSTE vara slutregnat NU, det känns verkligen som att det räcker!

  Superfina bilder :)

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 3. Mums, vilken tårta!! Ojoj. Schysst båt för sonen att leka i. Ni ser ut att ha det mysigt där ute. Kram till dig.

  SvaraRadera
 4. Vi fick också en solig midsommarafton, men vaknade upp till en grå morgon återigen. Nu är det i alla fall sol. Hoppas det håller i sig.

  SvaraRadera
 5. Jag hoppas att ni njuter av härliga sommardagar. Både de soliga och de regniga. ;)

  Ha det gott!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Ser ut som ni hade det toppen, såg att du håller på med instagram, själv kravlar jag mig upp ur stenåldersgrottan och ska nu kolla upp vad detta är ; )
  kram
  Malin

  SvaraRadera
 7. Hörrö Bigfoot! Jag tar bort din blogg från min länklista så länge den inte är särskilt aktiv... Håller kontakten i det andra forumet i stället. Säg till om du blir aktiv här igen så lägger jag in dig i min länklista på studsen.

  Kram Lotta

  SvaraRadera