torsdag 28 juli 2011

Livet på landet


 I det stora vindkraftverket som skymtar i bakgrunden fick vi komma upp och beundra utsikten över den stora slätten.

Vårt första stopp blev hos kusinerna som bor mitt ute på landet i Västergötland. Så här vacker låg kvällssolen över vetefälten och en och annan blåklint.

Vi fick oss först en mysig grillmiddag , men strax innan vinbärskakan skulle dukas fram blev det fart på värdfolket och deras barn när en av de ystra ungtjurarna hoppade över hagen och likt en rodeo tjur hoppande skuttande runt på ägorna!

Som en sann nollåtta försökte jag fota händelsen, men snavade pinsamt nog på en 10 cm hög kant i trädgården och fick en rejäl stukning / vrickning . Nu får vi se om det blir raka vägen i morgon till Skåne eller en tur till närmsta vårdcentral .

Den unge tjuren lyckades man tillslut fånga in och är nu tillbaks i hagen . Vi fick verkligen uppleva livet på landet denna kväll , sanna nollåttor som vi är!

I morgon Bjärred.

3 kommentarer:

  1. Fantastiskt! Skulle gärna ha sett spektaklet! Ingen paj här heller, men därimot en micrad hemtelefon... Poff! sa telefonen. Oj! sa Jarl bekymrad, medan kemiska ångorna pöste ut av micron...

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig dag på landet ni fick och just nu antar jag att ni är här nere i Skåne? :) Jag hoppas att ni har det hur bra som helst trots vårt lite blandade väder just nu? ;) Njut och ha fantastiska dagar!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  3. Stadig linda, högläge och regelbundet med Ipren. Systers order ;)
    Krya dig snabbt!
    Kram Cecilia

    SvaraRadera