torsdag 28 april 2011

Mot nya friska tider...hoppas jag.

Nu gick allt så himla fort . Värmen och grönskan fullkomligt exploderade , solhatt och springskor plockades fram och grillen invigdes under påsken . Kanske får man hoppas nu att slipper mötas av de här lapparna när man kommer till dagis . Jag hade många år tidigare innan Valdemar gjorde entré lämnat VAB-träsket och konstigt nog förträngt hur ofta de små blir sjuka .Men nu är det bara att kliva på det tåget igen och en dag är de tonåringar och vill vara hemma av helt andra anledningar ...trust me!

Glass premiär på Guns Livs!

Slussen idag . Alltid trevligt med reklam som förskönar denna slitna fula plats. Även om betongen i Granits reklam inte ger Slussen den färgkick den skulle behöva så tokgillar jag deras kampanj!

1 kommentar:

  1. Hahaha..känner igen de där lapparna, men mask hua, det har jag inte hört talas om sen 70-talet. Inte så trevligt. Ej heller löss. Det fick vi under dotterns första år på skolan. Mycket otrevlig upplevelse. Jag fick panik och typ "flyttstädade" huset på en timma.
    Vad härligt med vårglass. Vi äter en-om-dagen nu. Måste nog dra in på det.
    Visst gick det snabbt! Från att ha köpt ny vintermössa gick det i ett nafs, solkräm skulle med till dagis! Men härligt är det. :-)
    /Katarina

    SvaraRadera