Pärlhyacinterna kommer från Ikea , och när de då inköptes hade de inte alls den klara fina blå färgen som de har nu. Mesigt ljusblå minns jag att de var .Men när de kom ner i jorden skedde verkligen underverk.
Vår katt Hjalmar dök plötsligt upp och ville också fotograferas. |
Det självklara pålägget till nattmackan då nattning och andra måsten är avklarade. |
Ser ju urmysigt ut.
SvaraRaderaHjalmar är ju ett lika fint namn till en katt som vår Edgar är ;)
vilka härliga trädgårdsbilder!
SvaraRaderamen säg inte att du även hunnit med att koka rabarbermarmelad denna onsdag?!?
du kreativa kvinna - ge mig ett uns av all din idérikedom och energi. hur bär du dig åt?
kom och pigga upp mig!
/t
Ah - recept tack :)
SvaraRaderaSer fantastiskt gott ut med din rabarbermarmelad, och vad jag gillar gullvivor, fina fina!
SvaraRaderaMalin
Weronica- Jag hade inte direkt ett recept, utan fyllde en medelstor (3 lit) kastrull nästan full med rabarber , en halv pressad citron , en delad vaniljstång, en msk mortlade kardemumma kärnor och ett paket (500g)råsocker. plus lite frysta röda bär för färgens skull. Rabarber kryddor citron och bär fick koka upp ca 15 min .I med socker och koka ytterligare 15 min . Hittade också lite gelé socker som också fick koka med mot slutet ,ca 5 min.
SvaraRaderaVaniljstången får ligga kvar i marmeladen för att ge ytterligare smak, dumt att kasta bort en sån dyr krydda!
Ett rörigt värre recept. Men värt att prova på!