torsdag 6 oktober 2011

1,2,3...

4:e dagen nu med ett sprängande huvud. Natten var hemsk , fick sitta upprätt i soffan för att slippa tryck mot huvudet. I dag var det inte att tänka på att gå till jobbet, så istället blir det vård av Carina. Nu måste jag få i mig lite i magen och skorpor och kaffe är nog det enda som går ner. 
När man nu är i ett så pass skruttigt tillstånd som idag så finns inte ens orken till att göra någon som helst nytta här hemma . För visst känns det lite så ibland att man åtminstone bör få något gjort när man får en dag hemma i veckan.

Med regnet just nu smattrande mot rutorna och snäll son som lovat hämta Valdemar på dagis så tänker jag snart igen inta sängläge och plöja igenom senaste veckans tidningsskörd. För en tidningsnörd var det inte annat en full Jackpot i fredags när jag öppna brevlådan och fann fyra nya tjocka färskingar att drömma mig bort i. Roligt också att läsa att flera av er andra i bloggarnas värld också drog samma Jackpot i veckan!  Lite krasst kunde man konstatera att när nästa skörd av tidningar dyker upp så är det nästan JUL! Hjälp får man inte njuta av pumpor och vackra höstlöv en månad åtminstone innan pepparkaksdoften och bjällerklang i butikerna tar över?

12 kommentarer:

 1. Hoppas verkligen din huvudvärk försvinner pronto! Njut av tidningarna, det är du värd,
  kram Malin

  SvaraRadera
 2. Din stackare! Hoppas att det lättar. Tid att verkligen frossa i den där tidningshögen. Heja oss!

  SvaraRadera
 3. Åh, fina brickan!
  Huvudvärk är skit. Har också haft hv-trubbel i dagarna tre men inte alls som du. Nej, bättre utan helt enkelt...
  KRYAKRAM Cecilia

  SvaraRadera
 4. Neej, din stackare. Vet att en kollega knaprar en bra migrän-medicin, dyr som tusan men effektiv. Ska höra mig för vad den heter, men det kanske du redan känner till? Många kryakramar till dig, Katarina

  SvaraRadera
 5. Neej, din stackare. Vet att en kollega knaprar en bra migrän-medicin, dyr som tusan men effektiv. Ska höra mig för vad den heter, men det kanske du redan känner till? Många kryakramar till dig, Katarina

  SvaraRadera
 6. Skyller på Blogger att jag skickar flera svar. Annars hade jag formulerat om mig i det andra. Här kommer det tredje. :)
  kram Katarina

  SvaraRadera
 7. Tack snälla för era krya kramar. Jag har en medicin Almogran som brukar funka om man tar den i rätt tid. Just den här gången slarvade jag med det, skärpning alltså!

  SvaraRadera
 8. Ta det lugnt och ta hand om dig själv! Inte "göra någon nytta hemma"... Fast jag förstår precis vad du menar. De där tankarna smyger sig in nästan hur dåligt man än mår.

  Att det är grått och regnar är nog bara bra i migräntider, har förstått att starkt ljus och solsken inte är det bästa då.

  Hoppas tidningsdrömmarna kan ta dig bort från det värsta och att det går över snart.

  Fortsätt nu VAC:a! Prio Carina.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 9. Fy fan för migrän. Har varit förskonad i det sista, tack och lov. Föder hellre barn utan bedövning än har migrän! För nån mer meningslös smärta får man leta efter. Men Imigran kan man ta efter att anfallet har börjat, så nu tycker jag att din man tar skridskorna till apoteket o ordnar medicin. Kram

  SvaraRadera
 10. så himla fin blogg, med ett väldigt fint namn. hittade hit från Krickelin och form my backyard och jag stannar. här. en stund.

  SvaraRadera
 11. Hallå igen, tänkte bara öka på rekordet med att säga att jag har gjort två olika iconer till din blogg om du vill ha, du vet istället för Blogger-pluppen. Maila mig om du vill titta på dem och om du överhuvudtaget vill ändra.
  katarina@hemmail.com

  SvaraRadera