fredag 4 november 2011

Ho Ho...

Nu är dom här de små rosa sega tomtarna ! Bland ljung och allhelgona kransar skymtades också hyacinter och amaryllis. Märkligt att idag är det visst ingen ordning alls. Allhelgona helgen är på något sätt undanskuffad av halloween och jul. Men ungrarna verkar tycka om att spöka, och lov är aldrig fel. Och med lov och spökerier följer ett godisfrossande, säg vilken affär som inte sålt lösviktsgodis för under en femma sista tiden.

Dagens varadagsliv ( felstavning som blev ett bra ord , tack vare Lotta!) blev tillslut en stund i soffan med en trött Valdemar, tomteskum och lite Alfons läsning. Vem spökar Alfons Åberg var passande bok .

Så är det visst helgdagsafton ikväll och därför passar jag på att önska er en fin sådan!


Jag är inte redo än.
Det kanske märks att Konstfack ligger vid Telefonplan!

4 kommentarer:

  1. Gillar Telefonplan, skön stämning allt sedan Konstfack flyttade dit ut. "Vi ska till landet" hör jag ibland svågern säga (studerar på Konstfack) och det tog ett tag att fatta att det var restaurangen han skulle till (ligger intill Konstfack, du känner säkert till det redan) och inte till det riktiga landet.

    En skumtomte skulle jag kunna betala högt för i detta nu.
    Skön fredag till dig!
    Kramar Katarina

    SvaraRadera
  2. Gott och fint på bordet! Älskar juleskum, ljuvligt att få sätta tänderna i tomtarna och dra med fingrarna tills de går sönder... Skönt att dygnet kunde avslutas med lite kvalitetstid i soffan med lilla sonen.

    Åkte förbi kyrkogården utanför Torshälla som ligger i totalt mörker intill en skog, men i kväll lystes allt upp av en massa tända ljus för nära och kära. Så fint.

    Hoppas helgen blir lite speciell för dig, och inte bara varadagar :-)

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  3. Underbara bilder- så sugen jag blev på skumtomtar nu...önskar dig en fin fin helg. Kram Johanna

    SvaraRadera
  4. Mmm, när vi var i affären i onsdags kunde vi inte låta bli att köpa med en påse med skumtomtar hem. Så goda! Med hem följde också årets nyhet "Skumtomtar Polka" men det var nog första och sista gången. Blev fullständigt nerröstad här hemma. Så vi håller oss till det rosa orginalet resten av året. ;) Nu känns det som om julförberedelserna har börjat här hemma. Christmas here we come!

    Tack för filmtips! Jag har hört mycket gott om den så det känns som den är ett måste.

    Njut av helgen och skumtomtar!

    Kram Lotta

    SvaraRadera