söndag 5 februari 2012

Luchsia

 Om nån tryckte upp mig mot en vägg och tvingade mig att köpa en lampa för nästan 6000 kronor, är chansen stor att jag skulle välja den här tjusiga bollfrans lampan! Det finns ganska många dyra snygga lampor i den prisklassen, så det gäller att alltid ha en lampdröm på lut om det osannolika skulle inträffa!
Snygglampan finns att läsa om här.

5 kommentarer:

  1. Ja, den där lampan är så fin... en riktig drömlampa!

    SvaraRadera
  2. Oj, någon sån plan har inte jag, tack för att du påminde, man måste ju vara beredd ;-) Kanske tar till samma rentav, den är ju så fin. Svårt att välja färg dock.

    Ha en fin vecka. Kram Anna-Karin

    SvaraRadera
  3. Den är såå fin! Sneglat på den själv men vi är visst två som ska bestämma hos oss....Själv brukar jag fantisera om att bli insläppt i affär och ha tio min på mig o plocka vad jag vill gratis, det gäller att vara förberedd, eller hur?!
    kram
    Malin

    SvaraRadera
  4. Ja, tänk om man blev upptryckt och tvingad så... I drömmarna kan ju allt hända, men i verkligheten känns det svårare. Lampan är fab!:)

    Johan Carpner var min kursledare vid Bergs, och jag var helt lyrisk när han visade prov på sina arbeten och talade om design och formtänk. Ville aldrig gå från bänken, typ. :)

    SvaraRadera