fredag 1 juni 2012

Regnväders syssla

Jag rensar upp bland alla bilder i datorn. De här har legat länge och väntat på lite uppmärksamhet. Vi åker snart ner till Sörmland och jag har laddat med tidningar och filmer för innemys. En riktigt fin helg till er alla! Sydväst och galoscher får bli dagens accessoarer!
Coola Monica
Aktuell te -sort.
Deras högtidskläder är så vackra!
Snygg favoriten - Liv Tyler
Visst är det så.
Det här köket med det urfina kaklet som fastnade från allra första stund.


4 kommentarer:

  1. Åh fina Monica Z! Trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Du hittar alltid så fräcka bilder! Monica älskade Monica. Mannen har spelat med henne. Och Svante. Och en herrans massa andra jazzisar. Han är trombonkille vettu!

    Vi måste ju fixa en Sörmlandsträff. Också. Kat är därifrån. Jag är därifrån. Och du är där med jämna mellanrum. Vi har hela sommaren på oss. Eller hur, Kat?

    Njut av läsning och mys. Det bästa man kan göra en sån helg som stundar.

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men visst snart måste vi få till en Sörmlandsträff. Jag kan behöva något att längta efter när jag är parkerad i skogen. Så det spelas jazz i alla former hemma hos dig - härligt och kul också att han spelat med Monica Z!

      Vi är hemma nu och igår kväll var jag glad att slippa trippa iväg till busken...

      Kram!

      Radera
  3. Vilken härlig bildkavalkad! Ögongodis! :) Jag borde ta och göra detsamma, rensa i bildarkivet vill säga. Ett klick och så har jag laddat ner en bild och så ligger de där bara. Får nog ta och rensa och frigöra lite diskutrymme jag med. ;)

    Kram Lotta

    SvaraRadera